spacer

Hoe kan ik me aanmelden?

Je meldt je aan via aanmelding@levanah.org en typt in waar je vraag over gaat of waar je hulp bij nodig hebt. Je mag ook bellen, het nummer is 06 2954 6583. Als je de voicemail krijgt ben ik aan het werk en spreek je je naam en telefoonnummer in de voicemail in, dan bel ik je binnen twee dagen terug. 

Ik neem contact met je op en we bespreken kort je vraag, ik wil graag meer weten over jou en waar je vraag vandaan komt. Zo kan ik je meteen vertellen of ik denk dat ik je bij Levanah kan helpen. Als dat niet zo is, zal ik je een advies geven over waar je wel met je vraag terecht kunt.

Gratis kennismakingsgesprek

Als ik denk dat je vraag bij mijn praktijk past, nodig ik je uit voor een kort en gratis kennismakings- gesprek in de praktijk. Dit duurt een half uur en kan binnen een paar dagen tot een week. Wil je dit, dan is het belangrijk dat je dit eerst met je ouder(s) bespreekt. Het werkt het best als je (een van) hen meeneemt, zodat ze meteen betrokken worden en het ermee eens zijn dat je bij Levanah komt.

Als jij, je ouder(s) en ik denken dat ik je kan helpen gaan we verdere afspraken maken. Eerst begint de onderzoeksfase. Lees daarover meer bij onderzoek.

Wil je meer over mij weten? Kijk dan bij de orthopedagoog.